У разі, коли Вам стали відомі факти порушення антикорупційного законодавства працівниками Дослідницької служби Верховної Ради України, за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, Ви зможете повідомити на «лінію довіри» електронною поштою на адресу:

izk-stopcor@ukr.net

Інформація на «лінію довіри» може надаватися анонімно. Анонімне повідомлення про порушення вимог антикорупційного законодавства підлягатиме розгляду, якщо зазначена в ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Анонімне повідомлення не може розглядатись як звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян», тому його надання не обумовлює обов’язкової підготовки відповіді заявнику.

Надана Вами інформація використовуватиметься керівництвом Дослідницької служби Верховної Ради України як джерело для прийняття рішення щодо необхідності проведення перевірки або іншого реагування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

 

Контакти, за якими можна повідомити про корупційне правопорушення або правопорушення, пов’язане з корупцією

 

Повідомити про корупційне правопорушення:

      на поштову адресу: 04053, провулок Несторівський, 4, м. Київ, головний консультант – уповноважена особа з питань запобігання корупції Дослідницької служби Верховної Ради України;

      на електронну поштову адресу: izk-stopcor@ukr.net;

      за тел. (044) 235-96-09


 


АНТИКОРУПЦІЙНА ПРОГРАМА ДОСЛІДНИЦЬКОЇ СЛУЖБИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ НА 2024 РІК

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Запобігання корупції”