Дослідницька служба
Верховної Ради України

26 січня 2023 р. Дослідницькою службою Верховної Ради України спільно з Науково-дослідним інститутом правотворчості та науково-правових експертиз Національної академії правових наук України проведено круглий стіл на тему: «Правовий моніторинг у постзаконодавчому контролі: від теорії до практики»

Дослідницька служба Верховної Ради України
26 січня 2023, 17:30

26 січня 2023 р. у межах підписаного договору про співпрацю Дослідницькою службою Верховної Ради України спільно з Науково-дослідним інститутом правотворчості та науково-правових експертиз Національної академії правових наук України проведено круглий стіл на тему: «Правовий моніторинг у постзаконодавчому контролі: від теорії до практики».

З вітальним словом до учасників звернулися: Олексій Кот – директор Науково-дослідного інституту правотворчості та науково-правових експертиз НАПрН України, Наталія Кузнєцова – віцепрезидент Національної академії правових наук України, Максим Дирдін – народний депутат України, постійний представник Верховної Ради України у Конституційному Суді України, Михайло Теплюк – заступник Керівника Апарату Верховної Ради України – керівник Головного юридичного управління Верховної Ради України, Леся Ваолевська – керівник Дослідницької служби.

Дослідницька служба дякує учасникам заходу за цікаве обговорення!