Дослідницька служба
Верховної Ради України

Дослідницька служба та Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса Національної академії наук України уклали Договір про співпрацю

Дослідницька служба Верховної Ради України
30 червня 2023, 09:02

Дослідницька служба та Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І. Ф. Кураса Національної академії наук України уклали Договір про співпрацю. Урочисте підписання відбулося на засіданні Вченої ради Інституту.

У межах підписаного договору партнери домовилися про консолідацію зусиль у процесі реалізації спільних науково-дослідницьких проектів, підготовки інформаційно-аналітичних та експертних матеріалів, проведення тренінгів для народних депутатів України, їхніх помічників-консультантів, працівників Апарату Верховної Ради України.

Керівник Дослідницької служби Леся Ваолевська зазначила, що це початок взаємовигідної співпраці для використання потенціалу обох сторін, що сприятиме ефективному науково-дослідницькому забезпеченню діяльності Верховної Ради України. Директор Інституту Олег Рафальський наголосив на розширенні співпраці й обміну інформацією, а також перспективах реалізації спільних проектів за участю зарубіжних партнерів.