Дослідницька служба
Верховної Ради України

Із 12 жовтня 2023 року в Дослідницькій службі почалося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Європейська інтеграція України»

Дослідницька служба Верховної Ради України
13 жовтня 2023, 14:00

Із 12 жовтня 2023 року в Дослідницькій службі почалося навчання за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Європейська інтеграція України» для державних службовців категорій «А», «Б» і «В» Апарату Верховної Ради України. Професійне навчання за програмою, обсягом 30 годин, відбувається англійською мовою у форматі speaking club.

Мета освітнього заходу – підвищення в учасників професійного навчання рівня знань щодо: особливостей руху України до Європейського Союзу та перспектив процесу євроінтеграції; інструментів підтримки державами-членами Європейського Союзу євроінтеграції України; формування навичок застосовувати рекомендації щодо оптимізації та вдосконалення євроінтеграційних процесів в Україні, аналізувати законодавство України на відповідність праву Європейського Союзу.

Навчання за програмою проводить Інна Сергіївна Заярна, кандидат педагогічних наук, доцент, головний науковий консультант тренінгового центру Дослідницької служби Верховної Ради України.