Дослідницька служба
Верховної Ради України

Інформаційна довідка щодо проекту Закону України «Про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України щодо питання застосування строку звернення до адміністративного суду для оскарження неправомірних дій чи бездіяльності уповноважених на те суб’єктів владних повноважень стосовно видачі довідки про розмір грошового забезпечення для перерахунку пенсії військовослужбовцям та членам їх сімей» (реєстр. № 11294 від 27.05.2024)

Дослідницька служба Верховної Ради України
27 червня 2024, 09:55

Анотація. Інформаційна довідка містить результати аналізу проекту Закону України «Про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України щодо питання застосування строку звернення до адміністративного суду для оскарження неправомірних дій чи бездіяльності уповноважених на те суб’єктів владних повноважень стосовно видачі довідки про розмір грошового забезпечення для перерахунку пенсії військовослужбовцям та членам їх сімей» (реєстр. № 11294 від 27.05.2024).

Ключові слова: пенсійне забезпечення, право на перерахунок пенсії, військовослужбовці, суб’єкти владних повноважень, довідка про розмір грошового забезпечення, строк звернення до адміністративного суду.

06/2024