Дослідницька служба
Верховної Ради України

Міжнародний центр моніторингу інвестиційного законодавства

Інститут законодавства Верховної Ради України
28 січня 2020, 16:25


Засідання Центру:
- 11 грудня 2018 р. за ініціативою Інституту законодавства Верховної Ради України започатковано Міжнародний центр моніторингу інвестиційного законодавства.
- 11 лютого 2019 р. в Інституті законодавства Верховної Ради України відбулося робоче засідання нещодавно утвореного Міжнародного центру моніторингу інвестиційного законодавства, темою якого обрано співпрацю між Україною та Індією в сфері інвестування.
- В Інституті законодавства Верховної Ради України відбулося чергове засідання Міжнародного центру моніторингу інвестиційного законодавства, темою якого була співпраця між Україною та Китайською Народною Республікою у цій сфері.
- 18 квітня 2019 р. відбулося спільне засідання з Канадсько-українською торговою палатою за темою «Співпраця України та Канади у сфері торгівлі та інвестицій».
- В Інституті законодавства Верховної Ради України, в рамках моніторингу нормативно-правової бази інвестиційної діяльності, що здійснюється створеним на базі інституту Міжнародним центром, відбулося засідання, присвячене розгляду економічного співробітництва України та Лівану.