Засідання Центру:
- 11 грудня 2018 р. за ініціативою Інституту законодавства Верховної Ради України започатковано Міжнародний центр моніторингу інвестиційного законодавства.
- 11 лютого 2019 р. в Інституті законодавства Верховної Ради України відбулося робоче засідання нещодавно утвореного Міжнародного центру моніторингу інвестиційного законодавства, темою якого обрано співпрацю між Україною та Індією в сфері інвестування.
- В Інституті законодавства Верховної Ради України відбулося чергове засідання Міжнародного центру моніторингу інвестиційного законодавства, темою якого була співпраця між Україною та Китайською Народною Республікою у цій сфері.
- 18 квітня 2019 р. відбулося спільне засідання з Канадсько-українською торговою палатою за темою «Співпраця України та Канади у сфері торгівлі та інвестицій».
- В Інституті законодавства Верховної Ради України, в рамках моніторингу нормативно-правової бази інвестиційної діяльності, що здійснюється створеним на базі інституту Міжнародним центром, відбулося засідання, присвячене розгляду економічного співробітництва України та Лівану.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Міжнародне співробітництво”